TricouriBrodate.ro, ofera servicii de broderie personalizata, cu o experienta bogata in executarea broderiilor fiind prezenti pe piata romaneasca a produselor personalizate din anul 2007. Inca de la inceput ne-am remarcat prin servicii ieftine dar calitative pentru orice gen de clienti si orice fel de comenzi pentru broderia personalizata oferita de noi. Pana in prezent ne putem mandri cu clienti atat guvernamentali, companii mari, mijlocii sau mici dar si persoane fizice iar fiecare dintre ei a fost tratat in mod egal, cu aceasi seriozitate si promtitudine intodeauna.

Faptul ca TricouriBrodate.ro este o afacere de familie, cu traditie, ne face sa fim mult mai implicati si dornici sa facem lucrurile ca pentru un membru al familiei, uneori depunand eforturi substantiale pentru a livra cele mai frumoase broderii si cele mai frumoase cadouri personalizate cu broderie. La noi pasiunea a fost si este intodeauna pe primul loc iar asta s-a vazut in comunicarea cu clientii dar mai ales in produsul finit care aproape mereu a fost livrat impreuna cu un cadou din inima.

Fiecare persoana apropiata noua este importanta si merita cel putin un cadou personalizat, un cadou unic dedicat persoanei respective si cu atat mai mult atunci cand este vorba despre o ocazie speciala precum botezul, nunta sau aniversarea unei persoane dragi. TricouriBrodate.ro pune la dispozitie o gama variata de cadouri brodate personalizate. Fie ca este vorba de o husa de sticla personalizata, o pernuta pentru copii sau o pernunta pentru inele personalizata ori un tricou personalizat prin broderie sau marturii personalizate noi cei de la TricouriBrodate.ro te putem ajuta prin experienta acumulata de cativa ani dar si cu prietenia, deschiderea si profesionalismul care ne ghideaza in orice facem.

Cadoul unicat dar si personalizat reprezinta probabil cel mai frumos cadou pentru ca arata cat de mult ne pasa si cat de mult inseamna persoana ce primeste cadoul personalizat pentru noi. Pentru acest tip de cadouri nu trebuie depus un efort mare; trebuie doar sa ne contactati, sa ne spuneti cum vedeti dumneavoastra cadoul iar noi, aici la TricouriBrodate.ro, ii dam o forma frumoasa si il trimitem exact acolo unde trebuie.
Broderia personalizata este cel mai elegant mod de a personaliza materialele textile indiferent de motiv fie ca este vorba de un tricou brodat, camasa brodata ori o husa de sampanie personalizata prin broderie.

Personalizarea prin broderie poate fi un cadou unicat foarte frumos si elegant pentru orice fel de ocazie precum nunti, botezuri, aniversari, evenimente, competitii, organizatii sau de ce nu viata de zi cu zi pentru a fi unic.

Detinem in dotare o masina de brodat computerizata Brother de ultima generatie care ne permite sa efectuam aproape orice fel de broderie personalizata, tot o data prin utilizarea pachetului de programe Pe-Design specializat pentru proiectarea broderiilor avem posibilitatea de a face proiectare (programe de broderie) in format .pes …. si pentru alte firme.

Astazi TricouriBrodate.ro are dezvoltate si cateva produse proprii frumoase ce pot fi personalizate prin broderie simplu si ieftin pe care le veti gasi la pagina dedicata produselor brodate.